FC Voluntari și Rapid București au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 25 din Liga 1. 

FC Voluntari a mai făcut un pas important spre calificarea în play-off, pentru prima dată în istoria clubului. Deși au fost dominați de Rapid în prima repriză, Sefer fiind blocat în două rânduri de portarul Mihai Popa, ilfovenii au rezistat eroic. Mai mult, au echilibrat disputa în partea secundă.

Cu acest rezultat, FC Voluntari ajunge la 43 de puncte și păstreză, cel puțin provizoriu, locul 3 în clasamentul Ligii 1. Rapid o egalează pe Farul, ultima echipă din play-off. Constănțenii au însă două meciuri mai puțin disputate.

Cum a comentat Liviu Ciobotariu remiza cu Rapid

”Un joc greu pentru noi, am anticipat lucrul ăsta. Au fost două reprize diferite, prima le-a aparținut celor de la Rapid, dar a doua a fost a noastră, am avut posesie, ne-am creat 3-4 ocazii de a marca. Rezultatul e echitabil, mă mulțumește pentru că nu am pierdut. În contextul în care suntem în momentul de față, am acumulat 43 de puncte și continuăm lupta pentru a rămâne în primele 6.

În toate jocurile le cer jucătorilor o siguranță defensivă. Bineînțeles că ne doream să marcăm, dar nu am reușit. Eu îmi felicit jucătorii, și-au dorit să câștige acest joc, nu am reușit. Mă bucur că-și dorește să joace (n.r.- Budescu), e un jucător cu calitate, cu siguranță îi va veni rândul să joace titular. În momentul în care voi considera că e 100% din punct de vedere fizic, va juca. Se antrenează foarte bine și consider că ușor-ușor va intra în echipă”, a spus Ciobotariu, potrivit Digi Sport.

Ce a spus Mihai Iosif după Voluntari – Rapid 0-0

„A fost un meci disputat, pe un teren foarte prost. Am avut o repriză bună, dar nu a intrat mingea în poartă. Au avut și ei o ocazie în partea a doua. Dacă data trecută mi-au ieșit schimbările, acum recunosc că nu. Trebuie să facă diferența, să aducă un plus. Astăzi nu am fost inspirat.

Ioniță nu e refăcut complet fizic și nu am vrut să riscăm o nouă ruptură. Nu a intrat cum ne-am dorit, cred că încă mai are o teamă din cauza accidentării. Au venit jucători pe ce posturi am cerut, dar am avut accidentați, suspendați. Avem șanse matematice și o să luptăm până la capăt”, a declarat Mihai Iosif, conform Digi Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.