Dan Petrescu e hotarat sa ia titlul cu Targu Mures. A inceput deja sa aduca jucatori la echipa!

Dupa ce a batut palma cu Banel Nicolita, Dan Petrescu ii ia si pe Dacian Varga si Pablo Brandan! Cei doi sunt fosti elevi ai lui Petrescu de la Sportul si Uriziceni, iar antrenorul roman i-a convins deja pe cei doi sa joace in tricoul vicecampioanei, scrie Gazeta Sporturilor. Brandan e liber dupa despartirea de CSU Craiova.

Si Varga e liber si a batut palma deja cu vicecampionii.

„Am vorbit cu domnul Dan Petrescu, am fost sunat acum doua zile de dansul, si imi spunea ca sunt sanse mari sa ajunga la Targu Mures. Acum vad ca deja s-a inteles. Speram sa faca treaba buna acolo.

Mi-a spus ca vrea sa ia jucatori cu care a lucrat, pe care ii stie, pentru ca nu vrea sa o mai ia de la zero cu toata filosofia lui. Mi-a spus ca el s-a dus acolo sa castige titlul, nu sa termine pe locul doi. Eu, pana nu semnez nu sunt jucatorul celor de la Tg. Mures. Eu sunt jucator liber de contract acum, e o chestie de cateva ore pana semnez contractul.

Daca sunt langa Mister nu mai conteaza banii, pentru ca putem castiga titlul. Trebuia sa ma prezint astazi, la ora sase, dar am vorbit ieri cu domnul Dan Petrescu si mi-a spus ca inca nu a semnat. Mi-a spus sa mai astept”, a spus Dacian Varga la Dolce.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.