Dinamo se află la Braşov, în primul cantonament al acestei veri, care se va încheia pe 16 iunie. Rednic a avut doar 16 oameni la antrenamente.

Fundaşul Andrei Marc a declarat că obiectivul echipei sale în viitorul sezon este calificarea în play-off-ul Ligii 1 şi câştigareaCupei României şi a Cupei Ligii.

„Sperăm ca după această lună de antrenamente să fim pregătiţi pentru noul sezon. Ar trebui să mai vină jucători noi. Chiar dacă nu vom avea dreptul să jucăm în cupele europene nu ar trebui să conteze pentru noi. Noi avem ca obiectiv să câştigăm ambele cupe şi ne vom bate pentru ele. Ar trebui să jucăm fiecare meci să-l câştigăm şi la final vom trage linie. Va fi un campionat interesant, primul cu play-off şi play-out. Eu sunt convins că vom prinde primele şase locuri. Avem obiectiv să prindem play-off-ul şi de acolo o vom lua de la capăt. E frustrant să vedem Steaua campioană. Bravo lor, noi trebuie însă să ne vedem lungul nasului şi să mergem mai departe. Vom juca toate partidele la fel, nu va conta că vom juca cu Steaua sau cu Voluntari. E adevărat că fiecare îşi doreşte să câştige contra Stelei pentru a face o bucurie suporterilor”, a afirmat Marc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.