Gică Hagi a dezvăluit ce planuri are la Viitorul pentru sezonul viitor.

„Pe Florin Cernat l-am dorit si am discutat inca din iarna cu el. El a optat pentru noi si cred ca a facut bine. La noi e jucatorul cel mai bine platit. Incerc sa construiesc echipa in jurul lui, el e decarul, e important pentru mine.

Cernat mai are doi ani de jucat la nivelul acesta. El a discutat cu Steaua, dar apoi a decis sa vina aici. A mai lasat de la el…

Grosul echipei va fi in continuare format din academie. Au mai venit Aganovic, Chitu si Vasilache. Vor mai venit 3-4 jucatori mai cu experienta, tot de nivelul lor, valorosi.

Vor pleca 12 jucatori si vor veni vreo 7.

Vreau sa-i bat in sezonul viitor și pe Dan Petrescu, și pe Rădoi”, a spus Hagi la Dolce Sport.

„Pe Florin l-am dorit si am discutat inca din iarna cu el. El a optat pentru noi si cred ca a facut bine. Pentru noi e jucatorul cel mai bine platit. Incerc sa construiesc echipa in jurul lui, el e decarul, e important pentru mine.
Cernat mai are doi ani de jucat la nivelul acesta. El a discutat cu Steaua, dar apoi a decis sa vina aici. A mai lasat de la el…
Grosul echipei va fi in continuare format din academie. Au mai venit Aganovic, Chitu si Vasilache. Vor mai venit 3-4 jucatori mai cu experienta.
Vor pleca 12 jucatori si vor veni vreo 7″, a spus Hagi la Dolce Sport.

„Pe Ianis putem sa-l mai tinem un an. Manea poate sa plece, dar inca nu stiu unde”, a mai declarat Hagi.

sursa Dolcesport

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.