Veste excelentă pentru suporterii „lupilor”! Desi s-a speculat in ultima vreme transferul sau la una din rivalele bucurestene, oficialii clubului au reuşit să-l determine pe Peterson Pecanha să semneze un nou angajament, astfel încât titularul incontestabil al postului de portar din ultimele două sezoane va apăra, în continuare, buturile „galben-albaştrilor”.

Jucătorul în vârstă de 35 de ani a semnat, în această după-amiază, noul contract, unul ce se va întinde până la sfârşitul lunii iunie 2017.

Venit în vara lui 2013 la Ploieşti, Pecanha a fost unul dintre cei mai constanţi jucători ai „lupilor” în ultimele două campionate, îmbrăcând, până acum, de 79 de ori tricoul Petrolului, în jocurile oficiale disputate în Liga I, Cupa României şi Europa League.

„Am semnat un nou contract, iar acesta este un lucru important pentru mine. Sper ca lucrurile să meargă din ce în ce mai bine pentru Petrolul, să depăşim dificultăţile pe care le-am avut în ultimele şase luni, iar viitorul clubului să fie unul foarte bun”, a declarat Peterson Pecanha 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.