Cinci jucătoare, Oana Manea, Paula Ungureanu, Jelena Grubisic, Majda Mehmedovic şi Iulia Curea, şi-au prelungit contractele cu echipa feminină de handbal CSM Bucureşti.

Căpitanul Oana Manea şi-a prelungit contractul pentru un sezon, după alte cinci petrecute deja la CSMB.

Portarul Jelena Grubisic, MVP-ul Ligii Campionilor în 2016, a decis să rămână încă două sezoane în capitala României. Una dintre artizanele câştigării trofeului european, croata a mărturisit: ”Sunt aici de trei ani, sunt foarte mulţumită, sunt fericită cu handbalul pe care îl jucăm, tot timpul am avut o echipă excelentă. Este o atmosferă plăcută, fetele sunt de treabă şi eu sunt foarte fericită aici.”

Portarul Paula Ungureanu va evolua sub culorile clubului din Capitală pentru încă doi ani.

Postul de extremă stângă este asigurat pentru următorul an competiţional, după ce Iulia Curea a semnat pentru încă un an, iar muntenegreanca Majda Mehmedovic a parafat o prelungire pentru încă doi ani.

”Am ales să semnez în continuare cu CSM Bucureşti, pentru că este cel mai mare club din România, care se bate în fiecare an pentru câştigarea trofeului Champions League şi îmi doresc în continuare să joc la cel mai înalt nivel, iar aici mă simt ca acasă!”, a spus Iulia Curea.

Aceste prelungiri de contracte survin după ce campioana României a anunţat că din vară trei jucătoare de la Vardar Skopje vor evolua pentru CSM, sârboaicele Andrea Lekic şi Dragana Cvijic şi muntenegreanca Jovanka Radicevic.

Din vară, CSMB se va despărţi de franţuzoaicele Gnonsiane Niombla şi Camille Ayglon Saurina, care s-au înţeles deja cu Metz, respectiv Nantes.

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.