Clubul Sportiv Municipal Bucureşti intenţionează să-i propună handbalistei Cristina Neagu prelungirea contractului cu doi ani.

”Clubul Sportiv Municipal Bucureşti este alături de sportiva sa cea mai valoroasă – Cristina Neagu – după accidentarea suferită de aceasta la Campionatul European de handbal feminin din Franţa. Pentru a pune capăt diverselor speculaţii şi titluri din presă, precizăm că sportiva Cristina Neagu are contract cu clubul până pe 30 iunie 2019 şi intenţionăm să propunem Consiliului de Administraţie prelungirea cu încă 2 ani”, se arată într-un comunicat oficial de presă.

Neagu s-a accidentat la genunchiul drept în min. 51 al partidei dintre România şi Ungaria (29-31) (ruptură a ligamentului încrucişat anterior), când a aterizat greşit la un duel cu Szimonetta Planeta. Interul stânga ar urma să fie indisponibil circa şase luni.

Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii în 2010, 2015 şi 2016, a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior şi a ratat ultimele două meciuri ale României la Campionatul European de handbal feminin din Franţa – EHF EURO 2018.

CSM Bucureşti nu va putea conta în acest sezon nici pe interul dreapta norvegian Amanda Kurtovic, care a suferit la sfârşitul lunii trecute o ruptură de ligament încrucişat anterior şi de menisc intern la genunchiul piciorului stâng.

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.