În urma rezultatelor nesatisfăcătoare înregistrate în Divizia A, conducerea clubului Corona Brașov a decis sancționarea întregului staff tehnic al echipei de senioare. Antrenorul principal, Alin Bondar, antrenorul secund, Răzvan Udriștoiu, antrenorul cu portarii, Gică Anton, preparatorul fizic Liviu Dumitru și managerul sportiv în cadrul secției de handbal, Mircea Cucuian, au fost penalizați de conducerea clubului pentru rezultatele sub așteptări din campionatul de handbal feminin Divizia A, Seria A. Acestora li se va reține lunar un procent de 15% din salariu până la finalul campionatului. În cazul în care obiectivul de promovare în Liga Florilor va fi îndeplinit, întreaga sumă reținută le va fi restituită celor sancționați.

Conducerea clubului consideră că aceste măsuri sunt justificate după ce, în primele 13 etape, Corona Brașov a pierdut două partide și a remizat o dată, minimalizându-și drastic șansele de promovare în Liga Florilor în acest sezon, obiectiv prevăzut și asumat prin contract. Cele trei rezultate negative care au dus la această situație sunt remiza cu CSU Neptun Constanța (22-22) și înfrângerile cu HCF Piatra Neamț (29-28), respectiv cu Unirea Slobozia (27-25).

CSM Galați, ocupanta primului loc în clasament, are un singur meci pierdut (cu CSM Corona Brașov) și niciun egal, iar CSM Unirea Slobozia a remizat o dată și a pierdut un meci.

Corona Brașov se află înaintea returului pe poziția a treia, cu 25 de puncte, la o diferență de 3 puncte față de locul 2, și de 5 puncte față de primul loc. Ocupanta locului 4, CSU Neptun Constanța, se ține aproape de Corona la numai două puncte diferență.

Conducerea CSM Corona Brașov își dorește ca această măsură să fie recepționată ca un stimulent pentru staff-ul tehnic al echipei și să producă rezultate pozitive, așteptate de toții fanii, în meciurile din returul campionatului, au transmis oficialii de la Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibași”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.