Corona a anunțat o nouă jucătoare, care însă se va alătura lotului brașovean abia din vară. Este vorba despre un portar din Bundesliga, Anica Gudelj, care în present evoluează pentru SV Union Halle Neustad. Gudelj a semnat un contract pe un sezon cu posibilitatea de prelungire pentru încă unul, explică oficialii Coronei.

„După 6 ani în Bundesliga, a venit momentul pentru mine să fac următorii pași și sunt foarte fericită că am ocazia să joc pentru Corona Brașov. Abia aștept să mă întâlnesc cu noile provocări și sper să avem un sezon bun și să ne atingem obiectivele”, a spus handbalista în vârstă de 31 de ani. Născută în Bosnia-Herțegovina, Gudelj are și cetățenie croată, iar în cariera sa a mai evoluat pentru HRK „Katarina” Mostar, ZRK „Borac” Banja Luka și HZRK Grude, toate din țara sa natală.

Este a patra mutare a celor de la Corona făcută după începerea actualului sezon, în perspectiva promovării în Liga Națională, după angolezele Wuta Dombaxe și Natalia Fonseca și franțuzoaica Laura Lasm. Acestea, însă, au sosit deja la Brașov, unde au găsit o altă jucătoare din străinătate, argentinianca Macarena Ganduflo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.