Etapa a 2-a a Ligii Nationale de Handbal Masculin a debutat cu un adevarat thriller. Suspansul generat de spectacolul din teren a atins cote maxime in sala Rapid unde s-au intalnit doua echipe cu obiective diferite pentru acest sezon. Vicecampionii editiei trecute de campionat, CSM Bucuresti, au primit vizita „bibanilor” de la CSM Ploiesti, echipa nou-promovata in Liga Nationala. Aparent un duel care trebuia sa curga intr-o singura directie, lucru la care se astepta si conducerea clubului din capitala, prefatand partida pe site-ul oficial.

Surprinzator, lucrurile au stat altfel..dupa o infrangere la o diferenta de doar doua goluri in prima etapa in fata celor de la HC Odorhei, ploiestenii au venit sa-si vanda scump pielea si in capitala…lucru pe care l-au reusit. Incheind prima repriza cu un avantaj de 3 goluri, CSM Ploiesti conducea in minutul 44 cu 6 goluri diferenta, 22-16!!! Lucru greu de imaginat pana si pentru casele de pariuri care cotau victoria ploiestenilor la 15.00, insa nu aveau de unde sa stie de” bulevardul” pe care aveau sa il puna vicecampionii la dispozitie in propria defensiva, astfel incat aveam impresia ca inclusiv antrenorul oaspetilor, un tip la peste 100 kg, daca ar fi intrat in teren, ar fi putut inscrie.

Au urmat apoi 10 minute in care TIGRII s-au aprins, aducand scorul la 24-24 cu 5 minute inainte de final. Principalul erou pentru bucuresteni a fost internationalul de tineret Ionut Iancu, portar de mare perspectiva, care a reusit niste parade miraculoase. Cu cateva secunde inainte de final, la 26-26, principalul marcator al tigrilor, Javier Humet, 8 goluri, a trimis o torpila care a zguduit bara si apoi a intrat in poarta, sunetul impactului putand fi auzit pana in Ploiesti. O executie demna de ipostaza de gol a victoriei. Meciul nu s-a terminat si in ultima secunda, CSM Ploiesti beneficiaza de o aruncare de la 7 metri…ce putea fi mai frumos pentru un final de thriller? A executat Tarita, putin pe langa poarta, izbucnind instant in plans…27-26, 2 victorii din 2 meciuri, ambele pe muchie de cutit, insa urmeaza deplasarea la Baia Mare, unde chiar e nevoie de o atitudine de „Tigers on Fire”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.