Dinamo este noul lider al Ligii Nationale de Handbal Masculin, cel putin pana la disputarea celorlalte partide din etapa a 4-a, din weekend. Avand in vedere faptul ca sambata Dinamo va intalni Energia Targu Jiu in prima runda de calificare a Cupei EHF, meciul din etapa a 4-a a Ligii Nationale impotriva Danubius Galati a trebuit devansat.

Meciul s-a jucat intr-o atmosfera fierbinte la propriu, sala Dinamo fiind un prilej de sauna gratuita pentru putinii spectatori prezenti. Desi a parut sa nu apese deloc pedala de acceleratie, Dinamo a dat de pamant cu nou-promovata, inscriind 40 de goluri. Meciul a fost sub semnul echilibrului doar in primele 10 minute cand Dinamo a inceput sa se distanteze, ajungand la o diferenta de 10 goluri pana la pauza, 20-10.

Faza de aparare a parut si la acest meci inexistenta, drept dovada cele 24 de goluri inscrise de o echipa modesta, plus 4 lovituri de la 7 metri ratate, chiar toate de care au beneficiat galatenii.

„A fost un antrenament bun pentru meciul de Cupa EHF pe care in avem sambata, unde va trebui sa ne concentram mai mult, pentru ca si astazi, desi exista aceasta diferenta de scor, am fost relaxati in multe momente ale jocului”, a declarat jucatorul dinamovist, Marius Mocanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.