Dinamo defileaza in Liga Nationala impunandu-se si la Calarasi cu 28-26. In fata unei sali pline pana la refuz, dinamovistii si-au impus jocul inca din startul partidei, distantandu-se la 7 goluri, 10-3, obligandu-l pe Ayhan Omer sa ia doua Time-Out-uri in decurs de 3 minute pentru a-si trezi elevii la realitate.

Impinsi de la spate de un public foarte galagios si patimas, jucatorii Dunarii Calarasi s-au apropiat la 3 goluri pana la pauza, 12-15. Partea secunda a fost la fel de disputata, insa diferenta a fost una constanta, Dinamo tinandu-si adversarul la 4-5 goluri distanta in permanenta. Acest lucru se datoreaza in mare parte si goalkeeper-ului Ionut IRIMUS(foto), care a reusit numeroase parade de exceptie, nefiind schimbat din poarta dinamovista nici macar un minut.

Cu 4 victorii si 1 egal (cel de pe terenul campioanei de la Baia Mare), baietii lui Eliodor Voica se anunta a fi o prezenta sigura la masa pretendentilor la titlu in acest sezon. Cu 171 de goluri inscrise, Dinamo are cel mai bun atac din Liga Nationala de pana acum, cu 22 de goluri mai mult decat Steaua, ocupanta locului secund intr-un imaginar clasament al golurilor inscrise.

In partida de astazi, de la Dinamo s-a remarcat din nou Jakov Vrankovici cu 10 goluri, urmat de Ragot si Diaw cu cate 4 goluri si Mousawi cu 3 goluri. De partea cealalta, pentru Dunarea au inscris Gavriloaia si Garali de cate 5 ori si fostul dinamovist Florin Nicolae de 4 ori.

Singurul loc unde puteti verifica in permanenta rezultatele la zi, clasamentul actualizat si programul Ligii Nationale de Handbal Masculin este AICI.

Calarasi-Dinamo 2pCalarasi-Dinamo 1 Calarasi-Dinamo atac CalarasiCalarasi-Dinamo line up  Calarasi-Dinamo Mousawi Calarasi-Dinamo semicerc Calarasi-Dinamo team Calarasi-Dinamo Vrankovic Calarasi-Dinamo DSC_0043 Mousawi throw

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.