Fetele de la CSM Bucuresti sunt de neinvins, cel de-al 8-ulea meci din liga nationala de handbal feminin, a adus o noua victorie pentru bucurestence, s-au impus de o maniera categorica in fata celor de la HCM Roman, in sala Apollo din Bucuresti.

Bucurestencele pastreaza prima pozitie in continuare, asta desi Baia Mare le respira in ceafa, fiind neinvinsa de asemenea.

Prima repriza a fost oarecum echilibrata, distanta de goluri nu a fost prea mare, incheiandu-se cu scorul de 13-11. A 2-a repriza a fost impresionanta insa, cand echipa lui Kim Rasmussen reuseste un joc incredibil in aparare, reusind sa primeasca doar 4 goluri in 26 de minute.

Cea mai buna marcatoare a fost Isabelle Gullden cu 9 reusite iar de cealalta parte, tot o fosta jucatoare de la CSM reuseste sa inscrie 9 goluri pentru Roman, aceasta fiind Glibko.

Partida poate fi considerata un antrenament bun pentru meciul de vineri din Champions League, care se va disputa in Sala Polivalenta din Bucuresti, contra polonezelor de la MKS Selgros Lublin, ora 18:00.

Astazi este ultima zi in care puteti castiga unul din biletele gratuite la partida de vineri, tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti un email la redactie@globalsports.ro cu raspunsul la intrebarea „Care sunt adversarele din grupa tigroaicelor in Champions League”, alaturi de numele si numarul de telefon si puteti castiga unul din cele 10 bilete gratuite puse la bataie de partenerul media al evenimentului, Global Sports.

 

sursa-foto: CSM Bucuresti Oficial

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.