Campioanele de la CSM Bucuresti au debutat cu o victorie zdrobitoare in grupele EHF Champions League, 33-21 in fata celor de la Selgros Lublin. Echipa din Polonia a castigat campionatul intern de 18 ori, ultimele 3 sezoane consecutive apartinandu-le in totalitate. CSM Bucuresti a fost, insa, o forta de neoprit pentru poloneze.

Echipa capitalei a pus stapanire pe joc din prima parte, distantandu-se la 14-9 in uralele celor peste 2000 de spectatori din polivalenta. A urmat o serie de ratari incredibile ale tigroaicelor, care le-a permis oaspetelor sa reduca din diferenta, prima repriza terminandu-se 14-13.

A urmat un start halucinant de repriza secunda a super vedetelor de la CSM, in 10 minute distantandu-se la 21-14, urmand ca pana la final sa isi surclaseze adversarele cu o diferenta de 12 goluri, 33-21.

Cele mai bune marcatoare au fost Cristina Varzaru, Line Jorgensen si Ana Paula Rodriguez cu cate 6 reusite. Au mai inscris: Bella Gullden-5, Carmen Martin si Maria Fisker cate 3, Mica Bradeanu-2, Fernanda da Silva, dar si portarul Jelena Grubisic cate 1 reusita.

In alta ordine de idei, intr-un interviu acordat Global Sports, Constantin Caliman, aflat la ultimul  meci in calitate de director general al clubului, a declarat: „Am vorbit cu jucatoarele si le-am asigurat ca plecarea mea de la club nu le va pune in pericol activitatea. Problema am fost eu pentru cei de la primarie, nu jucatoarele. Conducatorii au o strategie de viitor pentru performantele clubului, in care profilul meu de lider nu era compatibil. Sunt dezamagit, insa voi ramane in continuare un suporter fidel al acestui club. Ma voi intoarce la Ministerul Educatiei, unde am foarte multa treaba”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.