Directorul general al CSM Bucureşti, Constantin Căliman, a vorbit luni intr-o conferinta de presa, despre viitorul echipei campioane a Romaniei la handbal fete, echipa care reprezinta Romania, alaturi de HCM Baia Mare, in Liga Campionilor.

Acesta a spus ca a avut o discutie cu primarul general interimar, Ştefănel Marin, care s-a s-a arătat dispus ca PMB să susţină în continuare clubul, cu condiţia ca jumătate din buget să fie asigurat din sponsorizări.

„Astăzi am avut o întâlnire cu domnul primar general, am discutat câteva lucruri importante. Şi-a manifestat dorinţa de a sprijini acest proiect, nu are nimic împotrivă să avem la echipă sportive străine de calitate, numai că trebuie să aducem cât mai mulţi sponsori, astfel încât măcar jumătate din bugetul echipei să fie susţinut de către sponsori. Există un potenţial imens, trebuie să ne facem înţeleşi pentru a aduce sponsori lângă echipa. Vă mai informez că personal sunt trup şi suflet alături de acest proiect, deocamdată problema plecării mele rămâne în suspans şi sper că până în iunie anul viitor să rămân în continuare director general şi să câştigăm împreună Champions League. Această chestiune nu mai are rost să o comentăm”, au fost declaratiile lui Caliman.

In ultima partida disputata, CSM Bucureşti a remizat, duminică, în deplasare, cu deţinătoarea Ligii Campionilor, Buducnost Podgorica, scor 23-23 (12-13).

Dan Alexandru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.