CSM București s-a impus în deplasarea de la Brest, scor 33-26, și are punctaj maxim în grupa A din Liga Campionilor.

Cea mai bună jucătoare de pe parchet a fost slovena Omoregie, cu 6 reușite. Pentru „tigroaice” au mai punctat: Aune (4 goluri), Dembele (4), Zaadi (4), Pintea (4), Arntzen (2), Dindiligan (2), Niakate (2), Ramusovic (2), Neagu (2) și Sudakova (1).

CSM București începe perfect grupa A, două victorii în primele două partide.

FOTO: Flashscore
FOTO: Flashscore

Rapid, revenire de senzație

Campioana Rapid a fost aproape de o revenire istorică în disputa cu Metz. S-a încheiat 32-32, după ce franțuzoaicele au avut și 6 goluri avans.

Cele mai bune marcatoare ale giuleștencelor au fost „tricolorele” Eliza Buceschi și Lorena Ostase, ambele cu câte 5 reușite.

FOTO: Flashscore
FOTO: Flashscore

„Am luat 21 de goluri în prima repriză, iar când se întâmplă acest lucru nu prea poți emite pretenții, însă am reușit să remontăm acest rezultat, am făcut un egal, puteam să câștigăm, dar luând cele două reprize este un rezultat echitabi. Ne-a ajutat și poarta, ne-am mișcat și noi mai bine în apărare. În prima au dat goluri extrem de ușor, le-am dat mingi, au venit peste noi, am reușit să strângem mai bine în zona centrală, să le obligăm să joace mai mult, să nu reușească să găsească soluții după 2-3 pase”, a spus Eliza Buceschi după meci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.