Cotele la pariuri s-au prăbușit ca și cum au picat din avion pentru meciurile în care este implicată naționala de fotbal masculin a Danemarcei după știrea apărută în ESPN!

Despre ce este vorba? Pe scurt, federația daneză de fotbal trebuie să găsească 23 de jucători care să formeze lotul pentru amicalul cu Slovacia de mâine și pentru meciul de UEFA Nations League de duminică, deoarece jucătorii care au reprezentat Danemarca la mondiale nu au fost convocați, aceștia fiind aflați în mijlocul unei dispute comerciale.

Motivul disputei este acela că federația nu a reușit să ajungă la un numitor comun cu asociația daneză a jucătorilor de fotbal privind dreptul jucătorilor de a încheia contracte individuale de sponsorizare cu anumite companii care reprezintă concurența sponsorilor echipei naționale!

<<Biletul Zilei si cele mai bune ponturi la pariuri sunt doar aici!>>

Jucătorii din liga secundă sunt și ei membri ai acestei asociații și vor refuza eventuala convocare din solidaritate, caz în care federația este nevoită să alcătuiască lotul din jucători din divizii inferioare, sau să decidă neprezentarea până la soluționarea conflictului. Mai mult, federația a decis că antrenorul Age Hareide nu este obligat să se prezinte la aceste meciuri din moment ce nu el a ales acest lot.

CUM AU REACȚIONAT CASELE DE PARIURI?

Amicalul de mâine cu Slovacia părea un meci echilibrat, iar cotele inițiale pe victoria gazdelor erau de peste 2.70, însă după apariția știrii, au ajuns sub 1.30

87% din volumul de bani tranzacționat în bursa de pariuri sportive  a fost mizat pe victoria Slovaciei!

Deschide și tu un cont nou la bursa de pariuri sportive și ai un pariu GRATUIT de 150 de lei chiar aici >> 

TARA GALILOR – DE LA COTA 5+ LA COTA 1.80

Meciul de duminică de pe propriul teren cu Țara Galilor ar putea fi o oază de bani pentru cei care au mizat pe oaspeți, deoarece cota a scăzut de la valori ce depășeau cota 5 la valori sub pragul de dublare a banilor.

FORTUNA, sponsorul oficial al naționalei de României, avea ieri cota 5.30 la victoria oaspeților și este singura casă de pariuri licențiată în România care a păstrat meciul în ofertă după ce toți ceilalți operatori l-au blocat.

100 de lei CASH, fără rulaj, dacă deschizi un cont nou la FORTUNA!

<<DESCHIDE CONT AICI>>

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.