Valurile sunt din ce in ce mai mari pentru echipa lui Becali, suporterii fideli care veneau pe stadion au parasit-o, emblema i-a fost schimbata, numele s-a transfomat din Steaua in FCSB iar viitorul pare din ce in ce mai sumbru !

Seful departamentului juridic al celor de la CSA Steaua, Florin Talpan a iesit in presa cu noi precizari care sa scoata din dubii fanii Stelei si totodata cere retrogradarea FCSB-ului care nu ar fi trebuit sa primeasca aviz din partea FRF si LPF.

„Consider că FRF şi LPF nu trebuiau să permită ca noua echipa FCSB să evolueze direct în prima divizie ca şi continuatoare a legendarei Steaua Bucureşti, ignorând hotărârea irevocabilă a ICCJ. Mai mult, nici până în prezent nu au informat UEFA corect, aceştia continuând să afişeze FCSB-ul cu palmaresul care aparţine CSA-ului”

„Vreau să vă asigur că FCSB nu este continuatoare a tradiţiilor sportive ale CSA. Din păcate, FCSB este de multe ori asociată cu marca notorie Steaua Bucureşti, din cauza folosirii acestei denumiri, cea mai prejudiciabilă consecinţă pentru noi fiind asocierea de către public a FCSB cu istoria glorioasă a CSA Steaua Bucureşti, lucru total neadevărat şi manipulator, întreţinut chiar de către conducătorii FCSB.”

„FCSB nu a primit niciodată palmaresul obţinut de CSA. Prin palmares se înţeleg victoriile, cupele, trofeele, medaliile, poziţiile în clasamente, fie ele naţionale sau internaţionale, obţinute de către sportivii (fotbaliştii, în cazul de faţă) care au activat sub egida CSA-ului. Palmaresul echipei de fotbal a CSA aparţine în exclusivitate, conform legii, Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, făcând parte din patrimoniul acestuia.”

„În ceea ce mă priveşte, sunt pregătit să continui lupta pentru brand alături de oamenii de bună credinţă şi de suporterii Stelei, lupta cu cei care timp de 16 ani au încălcat constant, flagrant şi sistematic legile.”

Totodata, Florin Talpan doreste sa refaca brand-ul Steaua Bucuresti, infiintand o noua echipa care va incepe de jos, primul semn in acest sens fiind chiar creearea noului centru de copii si juniori Steaua Bucuresti. Acesta a mai declarat ca situatia nu mai poate continua asa la nesfarsit, fanii fiind cei care au de suferit cel mai mult, fiind manipulati si introdusi in ceata.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.