Sambata la ora 10:30 in sala Rapid, s-a disputat meciul orgoliilor CS Rapid – CSM Ploiesti, partida bucurandu-se de o audienta consistenta chiar daca, la jumatate de ora de la incepere, se dadea startul meciului de fotbal dintre Rapid si Balotesti.

Rapidistele au inceput in forta meciul, iar dupa numai 4 minute de joc, tabela indica 4-1 pentru Rapid. Fiind insa o nou promovata care totusi se bucura de sustinerea publicului, fara vedete in echipa si cu o lipsa evidenta de agresivitate, dupa alte 10 minute de joc, deja pasasera victoria in mana ploiestencelor, care au avut-o in teren pe fosta jucatoare a CSM-ului, Tivadar.

Pe durata primei repriza, jucatoarea cea mai remarcata din lotul Rapidului a fost proaspata transferata Zaremba Iulia, care de altfel a inscris si cele mai multe goluri in aceasta partida, 9 la numar. Gravele erori in apararea Rapidului si pasele consecutive date la adversari au facut ca scorul pauza sa fie 16-20

In repriza a-2-a ploiestencele s-au dezlantuit si usor usor au majorat diferenta in ciuda faptului ca pe toata durata intregii partide, Rapidul s-a bucurat de 12 aruncari de la 7 metri din care doar 2 n-au fost inscrise, comparativ cu doar 6 pentru Ploiesti din care doar 1 ratata.

Cea mai prolifica jucatoarea din lotul Ploiestiului, a fost Tudor Nicoleta cu 8 goluri marcate.

Partida se incheie cu scorul de 29-46, Ploiestiul dovedind ca se poate bate mai sus anul acesta, iar Rapidul trebuie sa traga mai tare si sa arate mult mai multa agresivitate in teren, pentru a se mentine in prima Liga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.