Echipa lui Hagi nu se dezminte, iar jocul bun aratat de pustii lui Hagi, continua si in aceasta etapa contra celor de la Petrolul Ploiesti, ultima clasata in campionat.

Meciul a fost unul pe contre, ambele echipe avand ocazii bune de a inscrie in prima repriza, insa s-a intrat la pauza cu scorul de 0 la 0. Repriza a 2-a a inceput cum nu se putea mai bine pentru echipa lui Hagi dupa nici 10 minute scurse, Viitorul beneficiaza de o lovitura libera de la mare distanta, iar executantul e chiar fiul fostului fundas stanga de la Steaua, Petre Marin.

Cu o lovitura a la Hagi, Razvan Marin reuseste sa deschida scorul si face 1-0 pentru Viitorul.

https://www.youtube.com/watch?v=Z47nMdaf8jI

Petrolul nu a dormit si a fortat egalarea, insa nesansa lui Tamuz a facut ca tabela sa ramana neschimbata pana la finalul meciului, 1-0 si Viitorul devine noul lider al Ligii 1.

In momentul de fata Viitorul e cea mai in forma echipa, cu doar 1 infrangere la fel ca si Dinamo, echipa lui Hagi face 23 de puncte si cel mai bun golaveraj 21-10 (+11)

„Cred că da, este cel mai frumos gol al carierei mele. Poate doar la juniori am mai dat cu asemenea execuţie. Mai am mult de muncit ca să ajung la Ajax. Eu îmi doresc să rămân aici, să iesim în play-off, să ne batem la primele locuri”, a spus Marin, după meci.

„Mai are până să ajungă acolo, la execuţiile mele, dar lucrează mult la antrenament. Ne tot ameninţă că o să dea gol şi a dat astăzi. E unul dintre copiii buni, un mijlocaş foarte bun, sper să aibă o carieră mare”, a comentat şi Gică Hagi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.