Fără surprize în etapa a cincea a Ligii Zimbrilor

0

Liga Zimbrilor a continuat luni, cu etapa a cincea.

În primele partide de luni, Turda a învins pe Suceava cu 34-24, după ce sucevenii au rezistat 35 de minute în partidă. Tot dimineață, HC Buzău a învins pe CSM Făgăraș la limită, 29-28, după un meci cu un final încins. Buzoienii au condus pe întreaga durată a meciului, au avut chiar și șapte goluri, 19-12 și 24-17, însă elevii lui Raul Fotonea au reușit să egaleze la 28 în minutul 58, prin Csog Vencel. Dumitrana a marcat la următorul atac al buzoienilor, iar până la final tabela a rămas neschimbată.

Aflată în efectiv redus, Minaur Baia Mare a întâmpinat dificultăți în disputa cu CSM Reșița. Bănățenii, cu o atitudine total schimbată față de partida de duminică cu Dunărea Călărași, au condus la pauză cu 12-10, dar au avut +4 pe parcursul primelor 30 de minute. Experiența superioară a băimărenilor și-a spus însă cuvântul în partea a doua, Minaur a trecut la conducere, iar în final victoria băieților lui Adi Petrea nu a fost pusă în pericol.

CSM București și Dunărea Călărași au oferit un meci pe muchie de cuțit, în care greul a fost dus de cele două defensive. Partida a fost echilibrată pe întreaga durată a celor 60 de minute, ecartul de pe tabelă n-a fost mai mare de două goluri, iar diferența a fost făcută de inspirația de moment a bucureștenilor, din minutele de final.

Dinamo a învins clar pe Vaslui, 40-26, într-un meci dominat de bucureșteni. Stefan Vujic, accidentat în partida cu Turda, nu a jucat pentru „câini”, în timp ce Alin Bondar nu i-a folosit pe Vladimir Carali și Florin Acatrinei.

Partida dintre Constanța și Focșani, ce trebuia să aibă loc ieri, se va disputa astăzi, de la ora 19:15, în cazul în care rezultatele testelor făcute de focșăneni sunt negative.

Rezultatele etapei:
Poli Timișoara-CSM Botoșani 10-0
CSA Steaua București-CSM Bacău 10-0
CSM Făgăraș-HC Buzău 28-29 (12-18)
CSU Suceava-Potaissa Turda 24-34 (14-16)
Minaur Baia Mare-CSM Reșița 27-24 (10-12)
AHC Dunărea Călărași-CSM București 20-22 (9-8)
Dinamo București-CSM Vaslui 40-26 (18-13)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.